Lån online og hav pengene hurtigt og nemt

07 oktober 2020 Lotte Hindsberg

En af de ting der kendetegner et online lån er at det er nemt og hurtigt og man har pengene inden for 24 timer. Ofte endda indenfor få timer. Samtidig er der væsentlig færre krav til låneansøgeren herunder intet krav om sikkerhed hvilke gør det hurtigt at søge. Du kan sende en ansøgning af sted på få minutter og du har som regel svar med det samme.

Derfor er det også en god ide at sende mindst 3 forskellige ansøgninger af sted og så vælge det af lånene som er bedst. Er du i tvivl om hvem du skal sende en ansøgning, er der mange hjemmesider der gerne gratis vil komme med forslag til hvor du kan ansøge. En af de banker du kan ansøge kunne være ikano bank.

For at kunne ansøge skal du være i besiddelse af et NemID, en aktiv mailadresse, have en dansk folkeregister adresse og være mindst 18 år og myndig. Hvis det er et større beløb kan du blive spurgt om at vise dokumentation på at du har en indtægt. Typisk en lønseddel.

Få et økonomisk overblik først

Inden du låner penge og det er uanset om det er et lille eller stort beløb er det vigtigt at vide om du har pengene til at betale lånet af. Det kan have store personlige konsekvenser, hvis man ikke er i stand til at betale et lån. Start derfor med at få et overblik over hvad du har af indtægter og hvor store dine udgifter er. Forskellen er i princippet hvad du kan betale af på et lån. 

Men for ikke at sætte dig i en sårbar situation, med mindre det er et lille lån der er betalt af på et par måneder, skal du aldrig sætte dig så hårdt at der ikke er til uforudsete udgifter og et cafebesøg i ny og næ.

Flere Nyheder

17 januar 2024

Hvad er skat